18

Utför inte handlingar som du måste dölja bakom ursäkter...ligger nog ganska mycket i den meningen ändå.

Idag fyller sanna 18 år. GRAAAAAATTIS!!! <3
Ska snart hem till henne, dricka vin och käka glass med varma hallon , MUMS!
Pallar inte att typ ingen mår bra nu och att jag är trött och seg haha.


e

One stepp forward and two steps back
We´re the right train running on the wrong track
We´re the right train running on the wrong track


blä

Matte, en kopp te, could it be forever...kunde det vara bättre? Säkert, men det kändes inte så då. Saknar det lite, men när jag tänker tillbaka kommer också de jobbiga och tråkiga minnena upp. De som man egentligen helst vill glömma. Oftast är det är väl så att det man kommer ihåg är det som var bra, det som man vill minnas och glömmer det som man så länge försökt att förtränga...


Håller nog på att bli sjuk förresten, har sjukt ont i halsen :( det var så det började för resten av min familj, det ledde sedan till influensa. Pallar inte vara sjuk nu, hinner inte det alltså.
Menmen, jag mår bra för övrigt:)

Puss och kram :*


suur...

nu är jag sjuukt besviken! Ulfs pass var riktigt dåligt! Åååh! nu blir det inte träning på torsdagar iaf. Emma håller med mig och jag tror inte hon är ensam. usch!! nu ska jag först äta och sen gå och lägga mig, med träningsvärk i hela kroppen från igår och hoppas på att min surhet har försvunnit tills imorgon..
Puss och Godnatt

i´m back...

Ett tag sedan jag skrev, tydligen. Har fått klagomål på att jag uppdaterar min blogg för sällan. Med tanke på att jag inte haft särskilt mycket i skolan nu och jag inte har något annat att skylla på stämmer det säkert. Denna vecka, (+ två dagar) sedan sist jag skrev har inte varit mer innehållsrika än vanligt. Jag har gått i skolan som vanligt och vi har lyckats göra vårt skitschema till faktiskt helt okej...mer än okej faktiskt. Säger ju det! Bara man ligger på och tjatar på fixar det sig alltid!


 Har dock hunnit med en del träning. Det var ju en del av mitt nya nyårslöfte. Kan bero på att vi inte haft så mycket att göra i skolan och det vi haft har jag inte gjort. I söndags var jag på medel 75, som var förvånansvärt bra! I tisdags var jag på vanlig medel, onsdags var jag på kick n box och idag ska jag snart bege mig iväg (äntligen) till medel puls med Ulf. Riktigt bra pass alltså!


Ett annat nyårslöfte var att jag inte skulle sitta vid datorn lika mycket och framförallt inte framför msn. Jag kan ju inte påstå att det gått lika bra som med träningen. Men jag ska bättra mig!


Den här tiden har mest gått åt till att sova. Brukar bli extra trött visa tider...att en rejäl förkylning är pågång förbättrar inte energi produktionen heller. Det är inte så konstigt om jag blir sjuk, eftersom hela den manliga delen av min familj har dragit på sig denna förkylning eller influensa och jag lovar att snart kommer den till mig. Tydligen när killar blir förkylda är det sååå hemskt och mycket värre än när tjejer blir det...enligt mig är det bara skitsnack. Klenisar säger jag ;)
Nu ska jag ägna de siste minuterna innan träning i min sköna säng.
Puss och kram!


Kulla <3

Idaaaag började skolan och så fort jag satte min lilla fot på skolans mark kom jag på att det var alldeles för tidigt, jag var inte redo än!!
Jag behöver minst tre veckor till hemma i min säng, slappandes.


Kom in på spanskan och det första vi fick veta var att vi skulle få glosor tills nästa torsdag..........och alla andra torsdagar. Vi ska tydligen börja med att ha glosor och text till varje vecka + "lite grammatik då och då".
Hatar Pia!
Haha ni som läser tänker säkert "Men hallå, det var väl inte så mycket. Vi har alltid haft så "mycket" i spanska."

Men ni som gått spanska med mig det senaste året...ett och ett halvt år blir det ju...usch! Vad tiden går snabbt!.. ni fattar vad jag menar!
Jag har nog inte haft så lite läxor i ett ämne som i spanskan sedan 1an, när vi smugglade hem matteböckerna för att få lite läxa att göra. Det var ett ämne som jag VALDE (läser det frivilligt) för att jag inte skulle behöva plugga och för att jag lätt skulle få ett mvg. Är inte lika säker längre!

I.a.f. efter det fick vi läxor på varenda lektion. FÖRSTA DAGEN!!

Detta får mig att fundera på vart världen är på väg. Första dagen efter ett lov ska vara sjuuukt lugn.

Fattar inte folk att man har mycket att ta igen och snacka om innan man börjar skolan? Att jag har tex inte träffat varken emma eller matilda en enda gång på lovet. Inte pratat med Matilda alls! HALLÅ!!


Menmen jag är glad iaf :D

Nu ska jag göra matte!

puss!


Var tar tiden vägen?

Jahaapp! Nu är lovet snart slut. Helt sjukt! Var har tiden tagit vägen?

Känns om att jag inte har gjort någonting. Jag har tagit det lugnt, legat i min säng och slappat hela lovet nästan. Väldigt skönt faktiskt och jag tror det behövdes.

Det var längesedan jag var så stressad som när jag slutade inför jullovet. Känns dock som att jag hade behövt ett lite längre lov, för jag har inte riktigt fått gjort det jag tänkt att jag skulle få gjort.

Som att fika med 9a-tjejerna, göra matten som jag inte ens har börjat på och jag har inte heller hunnit träffa Jonna speciellt mycket eftersom hon jobbat så mycket.


Ikväll var det iaf jonna-elin-sanna kväll.

Jag och jonna har kommit fram till att vi måste vara underbarn båda två och jag tror att resten av världen håller med ;)


Imorgon blir det nova med Jonna och Lusse. Det kommer att bli myys om vi alla nu kan hålla styr på våra humör och framförallt också på vår stress.


Nu ska jag nanna för imorgon blir det upp tidigt!

Puss och kram!


Bara vi har varandra...

Nyår blev verkligen inte som vi tänkt oss, ganska långt ifrån faktiskt.

Det viktigaste var dock att jag fick vara med dem jag tycker om mest.

Synd bara att Jonna missade 12-slaget med oss... hröööm!

Helt okej nyår i alla fall, men nästa år kommer det att bli ännu bättre.

Det kommer att bli perfekt!!
<3


RSS 2.0